kutaisi en tbilisi
Door: b&m
Blijf op de hoogte en volg B & M
28 November 2015 | Georgië, Tbilisi
Eenmaal terug in Tbilisi treffen we onze nieuwe deense vrienden en we gaan met hun, een meisje van het hostel en nog 4 andere gasten van het hostel op stap. Eerst drinken we wat in het hostel en dan gaan we naar een "livingroom" cafe ofwel een cafe in een grote huiskamer op de derde verdieping van een appartement. Als dit sluit gaan we nog naar een pools cafe waar we zeer vriendelijk worden binnen gehaald met applaus. Als we om 4 uur naar huis gaan valt de eigenaar van het hostel nog en moet hij naar het ziekenhuis voor hechtingen in zijn kin.
De volgende dag moeten we eerst goed uitslapen, we lopen nog wat rond en genieten nog van het lekkere eten. In de nacht zwaaien we Anton uit en de volgende dag genieten we nog even van de botanische tuin en dan is het tijd om georgie te verlaten.
Als volgende bestemming hebben we gekozen voor de eerste plaats waar Skyscanner ons goedkoop naartoe kon vliegen ofwel Skopje!
29 November 2015 - 19:46
Inge:
Ja ja alweer een beetje dichter naar 't westen en 'het gewone bestaan' dus. Nog even volhouden met genieten!