tubing
Door: b&m
Blijf op de hoogte en volg B & M
20 April 2015 | Laos, Vangviang
Je haalt bij een kantoor een formulier op waar je je gegevens invult en zegt dat je kunt zwemmen:-) dan krijg je een nummer op je hand geschreven (handig voor identificatie later). Dan wacht een tuktuk op je die naar het beginpunt rijdt en daar alle tubingbanden achterlaat zodat het feest kan beginnen. Bij de beginbar beginnen ze met een polsbandje en gratis shots whisky. Dan gooi je er wat bier achteraan en dan ben je klaar om te beginnen. Het is best lastig, je gooit je band in het water en springt erin, snel voordat hij wegdrijft. Gelukkig kun je na 100 meter al uitrusten bij de eerste bar. Die slaan we even over en bij de 2e bar hengelt een jongen ons met een plastic fles naar de kade en gaat het bier en de slushvodka makkelijk achterover. Je kunt er ook nog ziplinen en over smalle balkjes over het water lopen. Dan de tube maar weer in. We dobberen verder en missen de laatste bar omdat we dachten dat er nog wel meer zouden komen. Dan moeten we nog hard peddelen met onze slippers om op tijd terug te zijn om de borg terug te krijgen (voor 6 uur).
01 Juli 2015 - 17:15
Elizabeth :
Gemiddelde backpacker niet ouder dan 35?! Maak er maar 25 van! Whahaha!